
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS & ANSWERS 
SUNSET HARBOUR CONDOMINIUM ASSOCIATION, INC. 

SEPTEMBER 1, 2022 (REVISED) 

In accordance with Section 718.504, Florida Statutes, the following information is provided. 

 Q.  What restrictions exist on the sale, lease, transfer or use of my unit? 
 
A.  Use restriction on the sale, lease, transfer and use of units are found in Articles 7, 12 &                 
13 of the Declaration, copies of which are attached hereto.  Also attached hereto is a current    
set of Rules & Regulations,  which pertain to the condominium property. 

 
Q.  Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities?  
If so, how much am I obligated to pay annually? 
 
A.  Unit owners are not obligated to pay rent or land use fees for recreational or other commonly 
used facilities, other than assessments as contained in the budget. 
 
Q.  How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when 
are they due? 
 
A.  All monthly assessments are due on or by the 1st of each month.  The budgeted monthly 
assessment for fiscal year 2022 is $704.82/ month. 
 
Q.  Is the Condominium Association or other mandatory membership association involved in 
any court cases in which it may face liability in excess of $100,000.00? 
 
A.  There are no court cases in which the Association is currently a party of record in which the 
Association may face liability in excess of $100,000.00. 
 
Q.  Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of the 
Association and what are my voting rights in this Association?  Also, how much are my 
assessments? 
 
A.  There is no mandatory membership in a recreational facilities association and no fees are 
currently charged per unit type. 
 
NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A 
PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS, HERETO, THE SALES 
CONTRACT AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 
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